CELEBRAR LA FE

Més units que mai

CELEBRAR LA FE

Més units que mai

Bateig

Fem una benvinguda als pares que volen que els seus fills formin part de la nostra comunitat mitjançant el bateig.
Ens trobem per parlar de la importància del bateig, compromisos dels pares i padrins, experiències i anècdotes.
Ens agrada compartir l’alegria de celebrar el sagrament del Baptisme.
Ens trobem els dilluns de 20:00 h, a la parròquia de Sant Eugeni.

Catequesi

Aquest grup de catequesi no està configurat com un curs d’introducció a la fe cristiana. La formació cristiana bàsica ha de venir des del nucli familiar. Els nens que ja viuen la fe a casa i coneixen els principis de la nostra fe, és quan poden venir a aquest grup catequesi.
S’hi poden inscriure tots els nens a partir de 7-8 anys i que pertanyin a la nostra comunitat parroquial. La catequesi a la Parròquia de Sant Eugeni tindrà lloc els dissabtes de 19:00 a 20:00 h.

Confirmació

Cada dissabte, el grup de joves de confirmació es reuneix per fer la catequesi amb els dos catequistes. Fan l’oració, participen de la missa familiar que celebrem els dissabtes a la tarda amb tots els joves de l’Agrupació Parroquial juntament amb els pares i els nens.
Quan estiguin preparats rebran el sacrament.

Matrimoni

La preparació al matrimoni, a la vida conjugal i familiar, té molta importància. La decisió és tal que no pot deixar-se a la improvisació o a decisions precipitades, per a rebre el Sagrament del Matrimoni es necessita una preparació acurada.
L’amor es manifesta quan es dóna tot sense reserves. L’ésser humà necessita ser estimat sense condicions, i quan no troba aquest amor el cor busca omplir aquest buit amb succedanis, tripijocs i mediocritats, lliurant-se a relacions estèrils i immadures, amb la falsa il·lusió de trobar allí una mica de llum i de vida.
Acompanyem i ajudem en aquesta important decisió.

Litúrgia

El nostre grup de s’encarrega de preparar la litúrgia. Treballen les lectures, reflexions i les pregàries.
D’una altra banda, s’encarreguen dels cants i la música. Tenim 6 grups de diferents estils: Coral Estel, Grup de Cantors, Orfeu Laudate, Grup de Gospel Ninus, Organistes i Direcció de Cants i Cor de Joves.

Misses